Welkom op de website van Domus Medica

Domus Medica biedt gemeenschappelijke huisvesting voor zoveel mogelijk beroepsbelangen organisatie uit de medische sector. Inmiddels hebben circa 35 (para)medische organisaties hun intrek genomen in dit representatieve kantoorgebouw. Daarnaast is er een gemeenschappelijke facilitaire dienstverlening ontwikkeld, die heeft geleid tot een optimaal resultaat tussen de kwaliteit van de huisvesting, de dienstverlening en de kosten.

Het kantoorblok op de zuidelijke kop van de strip in Papendorp is ontworpen als een representatieve, klassieke monumentale poort die de toegang symboliseert tot het hele kantoorgebied. Dit ‘entreeblok’ bestaat uit twee U-vormige gebouwen die samen een grote binnentuin omsluiten. De U-vormige Domus Medica is de eerste fase van het bouwblok dat met de voorgenomen tweede fase zijn definitieve blokvorm krijgt.

Op de eerste verdieping bevindt zich het Congres- en Vergadercentrum Domus Medica. Hier kunnen zalen worden gehuurd voor 10 tot 400 personen. De combinatie van het vergadercentrum, de foyer en de daktuin achter het vergadercentrum maakt het de ideale locatie voor seminars, beurzen en andere bijeenkomsten. Met behulp van verplaatsbare wanden is het Congres- en Vergadercentrum op maat in te delen.

Domus Medica